OPENINGSUREN

Apotheek Vandaele bij Zorgpunt

Sinds kort is onze apotheek in Aarsele toegetreden tot ‘ZORGPUNT’. Dit is een uniek concept dat zelfstandige apothekers toelaat een betere KWALITEITSVOLLE THUISZORG te kunnen leveren. Zo beschikken wij nu over een nog ruimer assortiment thuiszorgmaterialen dat wij aan voordelige prijzen kunnen aanbieden. Alle info en prijzen kan u terugvinden op onze zorgpuntpagina. Het is ook hier dat u zelf bestellingen kan plaatsen:
https://www.zorgpunt.eu/customer/account/index/

Deze samenwerking geeft ook veel extra voordelen:

  • 40% KORTING op producten voor urineverlies van  Hartmann
  • Hoogste terugbetaling voor rollators, rolstoelen en looprekjes
  • Groter aanbod
  • Snellere service

Vraag gerust meer info bij ons in de apotheek.

Thuiszorgmateriaal

Thuiszorg wordt de dag van vandaag steeds belangrijker. Door de voortdurende vergrijzing van de bevolking en het dalende aantal ligdagen in het ziekenhuis, wordt het aantal thuisverzorgde personen steeds groter.

Zorgbehoevende patiënten geven bovendien steeds meer de voorkeur aan verzorging in hun eigen omgeving. Ben je ook een hulpbehoevend persoon die graag in jouw eigen vertrouwde omgeving verzorgd wilt worden?

Dit kan zeker en vast. In de apotheek kan je de nodige hulpmiddelen bestellen en word je met raad en daad bijgestaan om het jou thuis zo comfortabel mogelijk te maken.

Het assortiment thuiszorgproducten is zeer uitgebreid. De belangrijkste zijn de hulpmiddelen bij het lopen zoals krukken, looprek of rollator. Ook een rolstoel, toiletstoel of ziekenhuisbed kunnen besteld worden.

Verder zijn er allerlei kleine en grotere hulpmiddelen die het leven thuis aangenamer maken: toiletverhoger, bedpan, drinkbekers, bedonderleggers… Voor een volledige overzicht kan je terecht op de site www.advys.be of in het ‘adhome’-boekje, te verkrijgen bij ons in de apotheek.

Voor bepaalde loophulpmiddelen zoals een rollator of rolstoel kan een terugbetaling aangevraagd worden bij de mutualiteit.

De arts dient hiervoor een bijlage 19 in te vullen. Hiermee kan de aanschaf volledig gratis gebeuren.

Verder beschikken we over verschillende soorten pillendozen. Ook een pillenpletter en een pillensplitter zijn bij ons beschikbaar.

Bloeddrukmeters

Ook bloeddrukmeters en bloedglucosemeters kunnen bij ons aangekocht worden tegen voordelige prijzen. We werken enkel met zeer kwalitatieve toestellen
Uiteraard gaat de aankoop gepaard met een uitgebreide toelichting.