OPENINGSUREN

HISTORIEK

In 1988 werd apotheek Verbanck te Aarsele overgenomen door Apr. Guido Vandaele en echtgenote Leen Sabbe. De apotheek was er gevestigd sinds 1942.

In 1991 werd de zaak voor het eerst uitgebreid en vernieuwd. Gedurende meer dan 20 jaar baten Guido en Leen deze apotheek uit met veel inzet en aandacht voor de klant.

In 2013 studeerde zoon Karel af als apotheker en kwam in dienst van de apotheek.

Door de snelle evoluties binnen de apotheekwereld werd in 2015 de nieuwbouwapotheek betrokken en werd in Aalter een tweede apotheek geopend. Deze apotheek wordt met dezelfde ingesteldheid uitgebaat door Karel Vandaele en apothekers Jan Vandenhende en Hannah Verhasselt.

Sinds 1 Oktober 2020 hebben Karel en Hannah officieel de apotheek in Aalter overgenomen. Terwijl Jan het vanaf nu iets rustiger aan zal doen, hebben we Els De Meyer aangenomen om onze teams in beide apotheken te versterken!

We willen ons verder profileren als een echte zorgapotheek waar naast een vriendelijke en correcte service ook veel aandacht geschonken wordt aan de persoonlijke benadering van de klant en een professionele begeleiding bij zijn medicatiegebruik.